Forsikringer

Arbejdsgiver og virksomhedsordning

Med virkning fra 1. januar 2002 er Ligningsloven ændret, så arbejdsgiveren kan få fuldt skattefradrag for udgifter til medarbejdernes kiropraktorbehandlinger.

Dette gælder uanset om virksomheden betaler direkte for behandling eller indirekte via forsikringsordning. Skattefradraget kan sidestilles med andre driftsmidler, gælder også for selvstændige erhvervsdrivende. Det er skattefrit for medarbejderen at få betalt behandlingen.

Vi har samarbejdsaftaler med samtlige forsikringsselskaber, pensionskasser og sundhedsordninger.

Skattefri sundhed som personalegode

Det er nemt at tilbyde kiropraktik som skattefri personalegode. Medarbejderen kan selv kontakte en kiropraktor efter eget valg. Men arbejdsgiveren kan også vælge at lave en aftale med den lokale kiropraktor. Når behandlingen er udført og afsluttet, sendes regningen direkte til arbejdsgiveren, der kan fratrække beløbet som en driftsudgift. Mindre sygefravær - større arbejdsglæde.

Professionelle behandlinger hos en kiropraktor kan give mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage, således et nyt personalegode. Et nyt personalegode i kampen om at rekruttere og fastholde værdifulde medarbejdere.

En kiropraktor kan kurere en lang række problemer i bevægeapparatet, der tilsammen har rigtig mange sygedage på samvittigheden.

COVID-19 og vores tiltag

Hos Halsnæs Kiropraktoerne følger vi Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Mere end 40 års erfaring

Mere end 40 års erfaring